Veleprodaja zdrave hrane

Viva Tref je firma koja se bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom zdrave hrane. Postoji već petnaest godina, sa jasnim ciljem da se kupcima ponudi što kvalitetniji način života, konzumiranjem zdravije hrane.

U okvirnu svog asortimana u ponudi imamo preko 3500 proizvoda koji odgovaraju različitim vrstama kupaca. Prevashodno se bavimo veleprodajom kao primarnim delom poslovanja, ali isto tako posedujemo i veći broj maloprodajnih objekata. Veleprodaja zdrave hrane podrazumeva sve vrste proizvoda, počev od rinfuzne robe, do makrobiotickih, vegetarijanskih  i organskih prozivoda.

Viva Tref veleprodaja nudi proizvode po najpovoljnijim diskontnim cenama, a takodje za nase najvernije kupce i mogucnost odlozenog placanja.

Prodajna mreza Viva Tref veleprodaje sadrzi preko 1000 kupaca sirom Srbije i na taj nacin predstvaljamo jednu od najvecih prodajnih mreza u Srbiji. Kako bismo nasim kupcima u potpunosti i u svakom trenutku bili na usluzi poseban akcenat stavili smo na transport robe istog dana, sto nas posebno izdvaja na domacem trzistu.

Postanite deo velike prodajne mreze Viva Tref veleprodaje, omogucite proizvode po najpovoljnijim cenama. Uverite se u kvalitet nasih proizvoda i usluga.

Za veleprodajne cene, pošaljite nam upit na vivatref@eunet.com